fortsättning

..... ja då fortsätter jag med lite av resan igen. Vi va på disney land. Mycket att se.Kul när man fick se det stora disney tåget.
Det va så himla synd om Emma.Hon tål ju inte gluten och vi hade blivit lovade att där skulle finnas mat på bussen och hotellet men inte alls.Hon fick leva på vårt bröd som vi som tur hade tagit med oss.Detta och nutella.
Pom  fritz i alla lägen.Vi hittade nen mc donalds och vi förklarade på engelska och franska men han plusade bara på fler och fler menyer.Dom verkade inte speciellt turoist vänliga.
Vi åt buffé´på hotellet varje kväll för där träffade vi på en trevlig som hämtade köksmästeren så han kom ut och visade vad Emma kunde äta.
Vi sov ju på bussen dit ner och sen på hem vägen.Dit ner hade jag så himla ont i mina knä men resan hem gick enklare.
På hem resan ringer öpappa och säger att här ligger en katt påkörd vid fram vägen.Jag undrar hur den ser ut och tro inte utan att det va min älskade "killekatt". När vi kom hem hade pappa lagt honom fint vid ett träd.Vi tog och la honom i en låda på en kudde för där ville han gärna ligga.
Jag vet inte när jag grät så mkt.
Han va 14 år och en mycket swpeciell katt med en sådan personlighet.
Vi va med alla när vi begravde honom i trädgården.Det är så skönty att tjejerna vet hur det går till när ett djur dör eller blir sjuka.Dom plockar sina blommor och sen är allt över men inte glömt.
Kramar på er

paris

Då har vi varit i den stora stade Paris. Herre gud va dom kör. 5 filer inne i Paris men inte en fil makering.Där kom kostym klädda män på eu-mopeder smitande imellan bussar och bilar.
Det som gällde va höger reglen och det gällde att man körde för annars hängde dom sig på tutan.
Vi va och såg Eiffeltornet. Det va otroligt. Att dom kunde bygga det utan lyft kranar. Dagen folk skulle dö av bara tanken att göra det. Tänk där va det ingen som helst skydds nät eller skydds linor att tala om.
Att dom orkade att bära upp allt detta. Stadigt och regält blev det oxå inget ikea där.
Vi va inne på Disney land.Stor och mäktigt och väldigt vackert. Jag stog och filmade och rätt va det är så sticker långbens ansikte in i kameran så nu kan man skryta med att jag kramat en kändis!!!!
En dag så va det 33,5 grader. Det va man fick ett fotbad. Ja herre gud va ont i fötterna man hade. Vi orkade inte på kvällarna att ta ett extra steg...........

100 år


Ja då har min mormor fyllt 100 år. Tänk vad mycket hon har att berätta och hon gör det oxå.Tyvärr har jag inte själv det minnet att  komma ihåg saker.
Jag hade gjort en blomster båge som hon hade runt sin tallrik.Bakat en födelsedags krans som hon alltid gjorde till oss. I mitten va det alltid blommar.
Skrev även en dikt till henne om hennes liv.
Vi firade hemma hos mina föräldrar. Det blev lax fat med kokt potatis och  sås i mängder för Maggan min moster hade fattat fel och trodde inte att där va sås till.jag hade gjort rom sås så det räckte verkligen till.
Kul att träffa alla kusiner med barn och tjejer.
Nu slutar jag för dom andra gångerna jag skrivit har datan lagt av så jag fortsätter sedan.
Kram så hörs vi

RSS 2.0