Länge sen


Hej! ja det va ett tag sen sist. Vi har firat midsommar utan våra barn:)))
Nu är det killar och kompisar för hela slanten.
Dagen innan midsommar hade jag köpt hem lite extra god mat för jag tänkte att vi kunde fira lite dagen innan.
Jag fickar och dukar fint vilket jag gillar. Min stora passition är fina mat serviser och kaffe serviser.
Vi sätter oss till bords. Först kommer en kompis till Emma.Fram med en tallrik till.Sätter mig då kommer mina föräldra,fram med 2 tallrikar till sen kommer 2 kompisar till till Emma.Fram med 2 tallrikar till: Värma till lite extra köttbullar och prinskorv,mer lax och sen sätta sig.
Från att skulla vara 8 blev vi  12  till bordet med Malin och hennes kille.
Ibland tänker man att konstigt att en del kompisar kommer vid 20.00-21.00 utan att ha ätit hemma?????
Ja ja  vi får väl säga som på tv.FAMILJEN ANNORLUNDA som det är så populärt att säga.
Finns det hjärte rum så går allt men när det är färdig ätit så vipps är alla borta.
Vi firade midsommar med ett par kompisar hemma hos dom.Där va ett annart par oxå och snacka om att man kan se det från en annan vinkel med barn oxå JOBBIGT JOBBIGT att hela tiden pusta och stöna över allt man måste göra.
Det är så kul för att det paret vi va hos har liksom kommit tillbaks till mig nu när ROnny och jag blivit tillsammans igen.Det är jätte roligt. Midsommar dagen va vi och det paret ute i Slättåkra på midsommar dans.Ja vd va nog knotten son dansade mest.
Igår va vi på konfimation i Göteborg. Vi körde efter GPS. Visst jätte bra tills det kom ett vägbygge som inte va med på färdriktningen.Vi surrade runt tills vi kom på rätt köl och det va vid Tingsdags tunneln där det va köer pga vägarbete men det gick att komma igenom. Vi skulle vara framme 14.00 och vi va där 13.55.
Vi kom itid.Satt inne i kapelet i 2 timmar med en fruktans värd värme.
Vi åkte hem till Arne och Ann-Kristin efter åt. Dom hade ny lägenhet.Jätte fint va där. Arnes flicka har fått tvillingar." pojkar.Herre gud va dom är mysiga. Dom föddes 2 månader för tidigt men det har dom tagit igen:Tjocka härliga ben.
Jag är väl lite flykting fientlig.Lindas man är irakier.Vi pratade på och när vi åker hem sägar mina tjejer. Nämen mamma du kunde ju prata med honom trots att han är invandrar och sen klappade dom händerna.
Dessa ungar:)))))
Nä nu ska jag ut i solen som verkligen strålar.
Vi hörs

Knott

Vad vore sommaren utan dessa små svarta varelser som kryper in över allt???
Jo helt UNDERBART!!!!
Ja då har dom kommit som gör att man inte kan sitta ute på kvällarna.Ja nu spelar det ju ingen roll för regnets skull.
Just nu ringde Ronny och sa att han skjutit en vildsvins  galt. Vilken tur för han och en kompis brukar fixa grill fest med hel grillad gris.
Nu får man ju vara med detta året.Ska bli så himla kul. Har längtat efter det när jag sett att dom haft det innan när jag va upptagen:((((((
Vi va på skolavslutning igår. Jenny den lilla stackaren la sig i feber i torsdags. 39 grader.Igår va det panodil och så fick hon vara med på avslutningen. Emma slutade ) an så nu är det en ny mil stolpe i hennes vandring på vägen.
Denna sista skolveckan har hon sett till att hålla mamma i trimm.
I måndags åkte alla 9-or till Liseberg.Hämtning kl 23.30 i skolan.
Onsdag va det avslutnings middag och dans på hemlig ort. Hämtning 22.45.
Torsdag va det skatt jakt.Emma ringde ocg skulle ha strykbrädor,skånska flaggan,adventsljus stake,papiljotter,grävmaskin. m.m m.m.
Jag plockade på vinden och hon ringde...
Jag va ju totalt genom svett men är det tävling så är det på liv och död. Ja det är ju bra med kämpar glöd men man behöver ju inte kör livet ur sin gamla mamma:)))))
Jag va inne och hälsade på min mormor som snart fyller 100 år. Hon hade haft ett kärlkramps anfall som hade varit rätt så jobbigt.Mormor hade blivit borta i 10 minuter.
Malin va oxå med och när vi kramar om henne så sa hon ni är mig så kära: Hon blev ledsen och man blir ju rörd själv.
På något vis så ska hon bara finnas där.Man har svårt att tänka att hon ska dö.
Hon säger att vi ska inte gråta när hon dör utan tänka på vilket rikt liv hon har haft. Ja visst tänker man så men visst kommer man väl fälla tårar.
Mamma och pappa, min moster och morbror brukar sticka i väg med husbilarna. Jag har sagt att dom kan åka.Händer det mormor något så finns jag här.
Nu ska jag hänga med och hämta vild svinet och sen hämta Emma hos kompisar.
Vi hörs

Vart tar tiden vägen???

Idag fyller vår goa tjej Sofie 17 år. VI firade henne igår.Hon är som sin pappa jag vill inte fylla år men jag tyckte att vissa saker bara gör man.Ronny är ju inte så lätt att fostra men Sofie kan man ju styra lite.Vi är så himla lika så det blir lätt fräs.Har väl för mycke umgänge men katterna:)
När man ser tjejerna med killar och dom fyller år så tänker man vad blev denna tiden av sen dom va små?
Malin har börjat på kör skola.Rätt bra för jag får åka med.Vi har ju 3 mil dit och lika många hem så det går ju inte att åka hem:Gå istan bara för att tiden ska gå känner jag inte för. Man hittar  ju plötsligt så mycket man behöver.
Just nu till låter inte ekonomin detta.Jag har inte mycket i sjuk peng och Emma slutar 9 an så det går en hel del pengar.
Sofie och Emma ska jobba i sommar. Vi har diskutioner med Sofie att först sköter man jobbet och sen kan man vara med killen.
Inland är det lite svårt att förstå att man kan inte vara ihop 5 dar i veckan när det är skola och jobb.
Vi tycker att helgen och en dag i veckan räcker.
Dom ska jobba 4 veckor så där blir tid över att hitta på skoj.
Nu ska jag ta och discka upp fin poslinet sen igår.
Älskar att duka fint och göra det mysigt med ljus och servetter. Att gå ut och plocka blommor i naturen och i trädgården.
Härligt.
Kramar på er alla

RSS 2.0