ibland......

Jbland kunde det vara som förr att föräldrarna valde vem ens döttrar ska gifta sig med men nu är det bara att se vad som händer i deras liv och hoppas på det bästa.

Man lär sig att känna killarna och fattar tycke för dom och tänker JAAAAA vilken svärson men fast man tror och hoppas så sker det något annat än det man själv vill.

Det är bara att gilla läget.
Idag undrade jag va jag gjort för ont.Det bara small till i nacken.Har haft nack spärr förr men detta va det värsta mjag varitmed om.Kan ju inte röra mig men det är bara att kämpa på.
Va på apoteket och köpte tiger balsam och en gele;sak man kan värma i micron.
Vi höres.Kramar




CANADA

Då va det dax att ladda för canadensare. Man undrar ju hur det ska gå.Jag frågade Malin om dom har snö där borta. Men mamma dom är bäst på ishocky. Ja men vadå dom kan väl träna inne.
Sen är det ju detta med engelska. Jag har gått 9 år i skolan men va hjälper det när spåk inte fastnar???
Pawel på mitt jobb är ju från Polen. Jag kör sten hårt med teckenspråket men som han sa en gång till Kull som är 60 och försökte sig på engelska.Pawel säger: Prat svenska i stället!!!
I morgon ska vi hämta Malins nya kärlek i Göteborg.Trewer heter han och verkar vara en bra kille.

Ja då va julen snart slut.Vi har bara tagit det lugnt men det blir ju en del disk för jag älskar serviser och har ju en jul servis som måste diskas för hand men jag gillar att duka fint.
Vi har ätit gått och suttit ALLA vid matbordet på en gång.
Tomten kom oxå.
Jag tog ett par riktigt gamla trätofflor som va snidade i ett stycke,tomte luva,bomull till skägg.Inte speciellt klokt för munnen blev ju full med bomull när jag skulle dela ut paketen.
Vilken otrolig tur att man har ungar som inte är rädda. Jag åkte ut för att hitta en gran Kände att jag inte hade tid att lägga tid på att leta gran.Snön låg på grenarena och detta gjorde ju inte saken bättre.Jag högg en gran och åkte hem.
Tjejerna såg ut som fågel holkar och sa: SKA VIII HA DEN FUULA GRANEN??? ALDRIG så Emma togen runda till skogen och släpade och drog hem en riktigt fin Kalle Anka gran.
Ja på tal om Anka. Hur blond och från verkligheten kan man komma.Anna Anka.
Hon säger att hon jobbat sig upp i livet och visst det är säkert så men hur kan man då trampa på fattiga och mindre rika som hon gör.Varför glömmer alla som nått högt sin väg dit?
Sen vet jag inte om dom är så lyckliga i sin bubbla.
Jag beundra dom som har jobbat sig upp i livet och ändå kan stå kvar på jorden.
Tjejerna undrade om mina bröder är rika:- ja dom har så dom klarar sig.Då säger någon av töserna att d är dom ju då för vi har ju bara så det går runt:))))))

Kram på er alla mina vänner

jul

Hej Ja då va det jul igen.Tänk att jag av alla har dragit ner på alla måsten till jul.Kanske därför det inte känns som jul?1 Jo då blir säkert jul detta året oxå om inte annat på juldagen då först fattar jag att japp nu är det jul och tänk då är julen över!!! Detta med måsten: Man täker att i jul ska vi ta det lugnt fast jag älskar att fixa allt inför julen. Koka grönkålen,julskinkan. Bakat 3 sortes kakaor för det måste man ju till jul sen ligger dom där i frysen och slutar som lyx för vildsvinen. Kan ju göra tradition av det oxå: Baka jul kakaor och sen ge vildsvinen det nästa jul. Idag ska vi in och knö med alla andra stressade människor.Fy säger jag.Jag vill gärna ha svängrum. Då är ju frågan vad ska man ha på sig??? 11 minus grader och frysa ute och genom svett inne i affärena.Snacka om att gnälla och vara negativ.Det hela är ju igentligen helt underbart. Det jag längtar mest till är när vi sitter och äter julmat kvällen innan hela familjen. Lugnet,dofterna,alla ljusen,grandoften och hyacinterna. Förra lördagen blev vi ut slängda ur huset. Pappa och mamma hade frågat om vi ville åka med dom ut en runda på dagen. Jag sa till pappa att det är något lurt på gång men nejdå svarar han men en sak. Jag känner min pappa.Det lös om hela ansiktet och tänk vad det kom lämpligt just den lördagen. Vi åker iväg med mamma och pappa jätte mysigt. Jag fick köra för jag har så lätt för att bli åksjuk.Inte kul när det känns som om hela huvudet ska gå i tusen bitar. När vi kommer hem vid halv fem va det att gå upp och lägga sig i undantaget som blivit så mysigt med värme och mys. Halv sju va vi välkomna in och då möts vi av juldofter. Ett köks bord fullt med julens alla god saker.Tjejerna hade gjort egna köttbullar,jansson,kassler gratäng,potatis gratäng,silltårta,egna bröd bullar med paprika i. Sen fanns der allt vad som tillhör jul bordet. Mina kära bröder hade sponsrat och kommit med iden'. Nu vet man ju vem som som kan hjälpa till med jul bordet. Vi höres.kram

RSS 2.0